Stres – de ce apare

Read Time:1 Minute, 38 Second

Stările de stres apar în viața fiecărui om. Stresul este metoda organismului tău de a răspunde oricărui tip de cerere sau amenințare. Când simți un pericol, indiferent dacă este real sau imaginar, organismul declanșează automat și rapid reacția numită răspuns la stres sau luptă sau fugi.

Acest răspuns la stres este de fapt modul în care organismul tău te protejează. În situații de urgență, stresul îți poate salva viața, oferindu-ți un impuls suplimentar pentru a te proteja. De exemplu, momentul în care apeși frâna pentrua evita un posibil accident de mașină.

De asemenea, stresul vă poate ajuta să faceți față provocărilor. Este ceea ce te ține atent în timpul unei prezentări la locul de muncă  sau te determină să studiezi pentru un examen când ai vrea de fapt să te uiți la televizor. Dar uneori, stresul se oprește din a mai fi util și începe să provoace daune majore sănătății, dispoziției, productivității, relațiilor și calității vieții. Dacă te simți deseori epuizat și copleșit, este timpul să acționezi pentru a-ți readuce sistemul nervos în echilibru cu suplimentele alimentare de la Pro natura.

stres

Stres – De ce ne stresăm?

Sunt foarte multe motive care conduc la stres: divorț, doliu, pierderea unui loc de muncă și așa mai departe. Sănătatea ta mintală este afectată de oricare dintre motivele menționate mai sus. Persoanele care sunt afcetate de stresul la locul de muncă pierd în medie 24 de zile de muncă din cauza stării de sănătate. Pentru eliminarea stării de stres, poți să iei suplimentul alimentar de la Pro-natura, numit Valeriană, disponibil în comprimate. Acest supliment contribuie la instalarea stării de calm și induce un somn odihnitor.

Surse de stres pot fi și schimbările pozitive ale vieții noastre. De exemplu, mutarea într-o nouă locuință, obținerea unei promovări la locul de muncă. Dacă te simți stresat din cauza a astfel de situații, atunci accesează site-ul pro-natura.ro și alege suplimentele alimentare antistres potrivite stării tale de bine.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Delicii italienești de la Nonnacatering.ro
Next post Fosă septică – etape de construcţie pentru lucrări de calitate
hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps