Licheni stabilizati

Sfaturi utile pentru îngrijirea decorurilor cu licheni stabilizați

Read Time:1 Minute, 46 Second

Speciile de licheni stabilizați folosiți pentru decorațiuni interioare au darul de a-ți oferi foarte multe avantaje. De asemenea, arată foarte bine și îți oferă acea senzație de apropiere cu natură. În multe clădiri destinate afacerilor acești licheni stabilizați fac parte din decor de mult timp și, mai nou, pot fi întâlniți și în mediul rezidențial.

Recomandări pentru îngrijirea decorurilor cu licheni stabilizaţi

Pentru a te bucura cât mai mult timp de aspectul ireproșabil al plantelor stabilizate este nevoie de o îngrijire minimă. În comparație cu plantele de apartament, îngrijirea lichenilor este diferită. Pentru început trebuie să știi că lichenii adoră mediul umed, așadar trebuie să menții un nivel al umidității între 40 – 70% în încăpere.

În timpul procesului de stabilizare seva este înlocuită cu glicerină ceea ce înseamnă că plantele nu vor mai crește și nu au nevoie să fie udate. În cazul în care aceşti licheni stabilizaţi sunt utilizați într-un terariu, este posibil că la un moment dat să te confrunți cu mucegaiul care poate apărea că urmare a temperaturilor ridicate. În momentul în care observi această problema folosește un cuțit sau o foarfeca pentru a îndepărta plantele care au mucegăit.

Alt advertorial SEO: Azil bătrâni sau cămin – care sunt diferențele?

Este foarte important și amplasamentul acestor licheni stabilizați deoarece majoritatea speciilor preferă zonele umbroase. Însă, există și soiuri care preferă razele soarelui. Cu toate acestea, lichenii stabilizați decorativi trebuie întotdeauna amplasați departe de lumina solară pentru că există riscul să se usuce și să nu arate atât de frumos că la început.

Apelează la profesionişti pentru un decor de poveste în locuinţa ta

Pentru că decorațiunile cu licheni stabilizați este un proces complex este recomandat să apelezi întotdeauna la profesioniști pentru a avea parte de aranjamente spectaculoase pentru locuința ta. Îngrijirea lichenilor stabilizați este minimă și arată minunat. Totodată, oferă numeroase avantaje și pentru sănătate și productivitate.

Fantezie cu Licheni este locul unde vei găși profesioniști cu experiență și designeri desavarsiti care pot să transforme orice spațiu într-o opera de artă cu ajutorul acestor licheni stabilizaţi. 

Următorul articol: Diferențele dintre un cămin de bătrâni privat și unul de stat

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Sfaturi utile pentru îngrijirea decorurilor cu licheni stabilizați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

camin de batrani Previous post Diferențele dintre un cămin de bătrâni privat și unul de stat
parchet braila si galati Next post Parchet – tendințe actuale potrivite fiecărei camere
hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps