rochii dama

Rochii de damă – Cum să le alegi în funcție de înălțimea ta?

Read Time:1 Minute, 45 Second

Greșelile vestimentare în ceea ce privește rochii de damă sunt numeroase și apar dintr-un singur motiv: nepotrivirea. Dacă modelul arată impecabil pe manechin, ei bine, nu înseamnă neapărat că așa se va întâmpla și în cazul tău. Tocmai de aceea, este recomandat să nu iei decizii pe repede-înainte, ci să analizezi cu calm fiecare model. Înălțimea pe care o ai este un aspect important în asemenea situații. Alegerile neinspirate în ceea ce privește lungimea rochiei vor cauza numeroase obstacole în ceea ce privește definitivarea unui stil elegant:

–          Vei trece cu ușurință de la spectaculos la  vulgar. Rochiile mini alese în mod greșit sunt cele care îți vor crea probleme în ceea ce privește credibilitatea în fața celorlalți.

–          Nu te vei simți confortabil. Rochiile mult prea lungi, spre exemplu, îți vor îngreuna semnificativ mișcările.

–          Vei dezechilibra întregul format. O singură greșeală de design va influența negativ toate eforturile realizate pentru a arăta impecabil.

Alt articol: Rochii lungi – Alternative pentru zilele călduroase de vară

Care sunt modelele de rochii de damă indicate în funcție de înălțime?

De cele mai multe ori, devine o misiune extenuantă să găsești rochia potrivită trăsăturilor tale, mai ales dacă dispui de elemente complet speciale. Însă, există câteva reguli esențiale care te vor ajuta să nu dai greș niciodată:

–          Dacă ești înaltă evită cu orice preț rochiile care prezintă mâneci pentru că există șansa să nu ajungă până la baza încheieturii. Alege, așadar, variantele care nu prezintă astfel de componente. De asemenea, mizează pe forme verticale sau modele asimetrice interesante care să îți pună în evidență silueta.

–          În cazul în care ești minionă, nu te aventura către forme și texturi prea încărcate sau culori țipătoare. De asemenea, rochiile mini pot deveni alegerile potrivite la petreceri și evenimente speciale.

Nimic nu se compară cu efectul vizual pe care îl va crea rochia care te completează perfect atât pe tine, cât și caracteristicile corpului tău!

Următorul advertorial SEO: Hosting ieftin pentru firme la început de drum – pachete pentru startup-uri

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Rochii de damă – Cum să le alegi în funcție de înălțimea ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hosting ieftin WebTeam Previous post Hosting ieftin pentru firme la început de drum – pachete pentru startup-uri
camin de batrani Next post Diferențele dintre un cămin de bătrâni privat și unul de stat
hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps