Repatriere decedați și transport funerar – un proces complex

Read Time:1 Minute, 40 Second

Repatriere înseamnă transferarea unei persoane dintr-o țară în țare de origine. Dacă ne referim la repatrierea unei persoane decedate, trebuie să știm că acest lucru implică un proces mai complex și foarte mulți dintre noi, de multe ori din cauza durerii provocate la auzul veștii decesului celui drag, dar și din cauza că nu știm exact care sunt pașii și formalitățiile necesare repatrieii, nu ne putem ocupa de întregul proces de repatriere.

O opțiune la îndemână este să apelați la o firmă care se ocupa de repatrierea persoanelor decedate. Aceștia cunosc cu exactitate demersul care trebuie făcut pentru a aduce corpul răposatului în cele mai bune condiții în țară și cu toate actele în regulă.

Alt articol de blog : Cum alegi obiecte sanitare potrivite pentru baia copiilor?

repatriere

Repatriere decedați – Requim alături de dumneavostră

Repatrierea unei persoane dintr-o altă țară în țara de origine necesită cunoașterea anumitor informații cu privire la procesul repatrierii. Alegerea unei firme de servicii funerare reprezintă un element vital în cazul de față pentru a putea duce la bun sfârșit repatrierea și înmormântarea persoanei dragi acasă, în cele mai bune condiții.

Firma Requim este autorizată să efectueze repatrieri și transport funerar internațional în condiții de siguranță, intervenind rapid în orice țară din Uniunea Europeană. Ne ocupăm de absolut tot ce ține de documentația necesară repatrieii, dar și de serviciile funerare la aducerea în țară a persoanei decedate. Dispunem de mașini funerare omologate, special pregătite pentru transportul funerar. De asemenea avem la dispoziție sicrie speciale pentru efectuarea repatrierii, deoarece în mod obligatoriu se efectuează îmbălsămarea decedatului, astfel încât transferul să fie făcut în condiții depline de siguranță.

Transportul decedaților are un cost mai ridicat, dar acesta diferă de țara de unde este repatriat, de sicriul ales și de anumite documente necesare repatrierii.

Requim este disponibilă non-stop, vă oferă informații precise și este alături de dumeavostră sprijinându-vă și oferindu-vă consolare prin intermediul serviciilor de calitate oferite.

Următorul articol de blog : Dezinsecţie – Cum poţi scăpa de ploşniţe?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Dezinsecţie – Cum poţi scăpa de ploşniţe?
Next post Covorașe auto de înalta calitate- Top Car Interior
hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps