produse sanitare

Produse sanitare – produse moderne de înaltă calitate

Read Time:2 Minute, 19 Second

Renovezi? Cauți produse sanitare care să dea personalitate spațiului sau efectiv nu găsești piesele de mobilier și obiectele sanitare implementate în proiectul de design interior al băii tale? Pro Era Solutions vine în întâmpinarea ta cu soluțiile tuturor problemelor tale legate de obiectele sanitare si de mobilier de baie. Cu o gama vastă și variată de produse de top, aceștia reusesc sa vina în ajutorul designerilor de interior dar și al oricăror persoane din sectorul de construcții sau sectorul casnic care își doresc să își transforme baia dintr-un spațiu anost într-un spațiu modern sau de ce nu, chiar luxuriant și relaxant.

În ultima perioada obesrvăm o tendință în creștere a renovărilor care se fac urmărind proiectul unui designer sau cel puțin își doresc să obțină o astfel de imagine finală. Unul dintre spațiile care trădează acest aspect și pot face această diferență este… care credeți? Exact, Baia! Aceasta nu este doar o încapere a casei cu aspect utilitar, deseori este spațiul care îți ofera cea mai multă intimitate sau poate fi chiar spațiul în care te retragi, la finalul unei zile lungi și obositoare, pentru a te relaxa sub un duș lung cu apă caldă sau o cadă plină cu spumă. Prin urmare, pe langa rolul utilitar de întreținere a igienei corporale, baia presupune și un aspect terapeutic, amintind aici de vechile Băi Romane sau Hammam-urile turcești.

Alt articol de blog : Transport Câini Anglia – Siguranță Pentru Câinele Tău

produse sanitare

Produse sanitare de top

Pentru a satisface cerințele complete ale unei băi, factorul vizual este de prim impact. Iluminatul joaca un rol important,dar pe langa acesta materialele folosite desăvârșesc designul prin jocul de texturi mate sau care reflectă. Acest joc de texturi se regăsește de cele mai multe ori într-un mobilier de baie de top, care însumează atât atributele utilitare cât si pe cele estetice. Înaintând, factorul tactil este cel care ne trezește senzații dintre cele mai variate, prin materiale si finisaje diferite. Aici Pro Era Solutions ne prezintă o gamă variată de lavoare ceramice sau din piatră, cu posibilitați de poziționare diverse, mai exact încastrate, de blat sau independente, cu baterii mate sau lucioase, colorate sau cromate. În ceea ce privește gama căzilor de baie Pro Era oferă căzi simple sau de colț, încastrate sau free-standing în cazul spațiilor în care poți crea scenografii. Nici în cazul dușurilor nu se lasa mai prejos, pereții de duș putand fi simplii, sablați sau chiar cu jocuri geometrice.

Alte servicii

Indiferent de ceea cea cauți te poți bucura de reduceri de pana la 50% la unele produse, livrare gratuita la toate produsele, garanție 24 de luni, suport tehnic telefonic și on-line și retur la produsele achiziționate direct de pe site.

Următorul articol de blog : Repatriere cu ajutorul firmei Requiem din Cluj

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Produse sanitare – produse moderne de înaltă calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

bratari Previous post Ce tipuri de brăţări bărbaţi poartă un adevărat gentleman?
cadouri personalizate Next post Cadouri personalizate – perfecte pentru persoane speciale
hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps