parchet braila si galati

Parchet – tendințe actuale potrivite fiecărei camere

Read Time:1 Minute, 44 Second

Orice casă are nevoie din când în când de un suflu nou. Astfel, poți începe chiar de la parchet și ulterior, alege să continui cu micile detalii care pot face diferența. Micasa este unul dintre brand-urile care promit calitate premium la prețuri corecte. Așadar, dacă te-ai decis să începi renovările, optează pentru produse bune care au diverse proprietăți.

De exemplu, în situația în care îți dorești încălzirea prin pardoseală, gamele variate pe care le găsești pe site-ul Micasa sunt cele mai potrivite pentru orice încăpere. Dacă faci parte dintr-o familie ospitalieră și adesea vin multe persoane acasă la voi sau organizați petreceri la sfârșit de săptămână, nu trebuie să-ți faci griji. Parchetul de față este durabil și are rezistență crescută la uzură. Mai mult decât atât, un astfel de parchet nu își schimbă culoarea în timp. Parchetul laminat îl imită foarte bine pe cel natural din toate punctele de vedere. 

Alt advertorial SEO pentru Micasa.ro : Parchet – cum să alegi un produs rezistent și potrivit pentru căminul tău?

Ce parchet să alegi pentru living?

De fiecare dată când iei în calcul schimbarea parchetului, sufrageria este primul loc la care te duce gândul. Este adevărat, aspectul living-ului este cartea de vizită a întregii case. Aici primești musafirii și te destinzi în timpul liber după programul obositor de la locul de muncă. În funcție de cromatica încăperii, poți alege parchetul care să completeze camera pe deplin. Ai ocazia să achiziționezi dintr-o paletă variată de modele și culori. Prețul și proprietățile sunt aproximativ aceleași, însă preferințele tale sunt cele care fac diferența. 

Printre proprietățile de seamă ale parchetului se numără: rezistența la zgârieturi, la scrum, fum de la țigară, cât și foc. Ai parte de montaj gratuit, este ușor de întreținut și prezintă sistemul ComforTec care este menit să reducă zgomotul de până la 60%. 

Atunci când iei decizii pentru locuința ta, le iei în numele întregii familii. Oferă-le celor dragi confort ridicat prin alegerea unor produse de calitate!

Citește următorul articol: Sfaturi utile pentru îngrijirea decorurilor cu licheni stabilizați

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Licheni stabilizati Previous post Sfaturi utile pentru îngrijirea decorurilor cu licheni stabilizați
edda beauty Next post Poartă o manichiură profesională în tendințe în vara anului 2021
hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps