Parc auto – modalități de gestionare chiar acum

Read Time:1 Minute, 33 Second

Administrea unui parc auto, și implicit a flotei de mașini din acel parc, nu este o sarcină tocmai simplă, pentru că include achiziționarea de mașini, întreținerea acestora, gestionarea combustibilului, respectarea normelor de siguranță și sănătate, și multe altele.

Costurile de administrare ale acestor parcuri nu sunt deloc de ignorat, pentru că nesoluționarea problemelor poate avea consecințe împovărătoare pentru bugetul firmei.

Dacă dorești să economisești niște bani, și nu dorești să apelezi la firme de specialitate care să îți gestioneze parcul auto, atunci, este de preferat să te interesezi de modalități prin care să poți face asta singur, și pe lângă achiziționarea de autovehicule trebuie să ții cont și de cheltuieli legate de carburant, anvelope, verificări periodice.

Managementul flotei nu se referă doar la monitorizarea mașinilor și a banilor investiți, un parc auto bine pus la punct, oferă o satisfacție și siguranță șoferilor. Optimizarea acestor costuri ține de soluțiile pe care le pui în aplicare.

Parc auto

Parc auto – achiziții de mașini potrivite

Ținând cont de modul în care mașinile vor fi utilizate, trebuie să te interesezi de mărci și modele de mașini care nu includ costuri de întreținere ridicate, care sunt performante și rentabile pe termen lung. Piața de piese este variată, iar tu trebuie să optezi pentru mașini care au costuri scazute atât ca și înlocuire cât și prețul pieselor în sine este mai mic.

Inspecțiile tehnice se fac pentru fiecare mașină in parte, pentru a constata din timp eventuale uzuri, pentru că anumite componente cedează după utilizare, astfel vei putea acționa eficient și vei putea scădea cheltuielile, deoarece uzura totală poate atrage costuri ridicate pentru reparații.

Echipa de la  Auto Dan SRL, suntem responsabili de fiecare mașină din parcul nostru, având reviziile tuturor autoturismelor la zi, și vă așteptăm să ne vizitați pentru a vă alege mașina dorită, cu toată încrederea, pentru că suntem vechi pe piață și profesioniști.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Cămin București, activități de vară pentru seniori
Next post Mașini în rate cu buletinul – o achiziție la îndemâna oricui
hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps