Mașini second hand – verificarea kilometrajului

Read Time:1 Minute, 34 Second

Din dorința de a face un profit rapid, pe piață există pesoane care vând mașini second hand au kilometrajul dat înapoi. Cu siguranță cunoști persoane care au avut astfel de experiențe nefaste cu o mașină care arăta surprinzător de bine, prețul era accesibil dar datorită istoricului negativ s-a confruntat cu multe probleme și cheltuieli neprevăzute. Din fericire există câteva metode pe care le poți pune în aplicare pentru a putea verifica dacă mașina a avut kilometrii dați înapoi.

Cum știi dacă o mașină are kilometrii dați înapoi?

Pentru a putea verifica dacă mașina are kilometrii, poți avea acces online la istoricul mașinii prin intermediul RAR unde vei introduce serie de sașiu a mașinii și vei putea afla dacă a fost implicată în accidente majore sau ce vechime are. De asemenea, trebuie să acorzi atenție la detalii atunci când te întâlnești cu vânzătorul. Începând de la interior până la exterior, anumite elemente care pot să trădeze întreținerea deficitară ies la iveală fără un efort prea mare.

mașini second hand

Este important să verifici starea anvelopelor, uzura interiorului sau aspectul tobei de eșapament. Pe loc, vei putea determina dacă starea mașinii corespunde cu informațiile pe care ți le-a oferit vânzătorul și dacă merită să faci achiziția. Tocmai din acest motiv, este indicat să faci o verificare la un service autorizat, de regulă altul decât cel care îți este recomandat pentru ca mecanicul să poată să îți ofere o părere obiectivă.

Achiziționează mașini second hand bine întreținute de la Auto Dan

Auto Dan este o platformă auto unde vei putea găsi modele de mașini second hand atent verificate pentru care se oferă garanție. Achiziționând de pe website-ul www.auto-dan.ro vei putea avea o garanție că mașina pe care ai cumpărat-o este într-o stare tehnică bună și vei ști de la început dacă îți poți asuma anumite probleme pe care le prezintă.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Mașini SH Hunedoara fiabile și de calitate de la Auto Dan
Next post Căni personalizate, un cadou perfect pentru colegii de birou
hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps