Mașini rulate –  cum știi dacă a fost dat înapoi kilometrajul?

Read Time:1 Minute, 46 Second

Mai ales dacă alegi să cumperi de la vânzători privați sau de la samsari mașini rulate sunt șanse mari să nimerești să alegi mașini cu kilometrajul dat înapoi. Se procedează în acest mod pentru a păcăli cumpărătorii că mașina este mai nouă dar în realitate are un număr de ani considerabil. Acesta nu este un fenomen nou ci este la fel de vechi de când au fost puse în vânzare primele mașini. Pe vremuri kilometrajul mașinii se dădea înapoi cu bormașina montată pe cablul kilometrajului pentru a- învârti în sens invers dar în ziua de astăzi se rezolvă totul mult mai simplu și elegant.

Cum se pot da înapoi kilometrii la mașini rulate?

Există multe modalități prin care se pot da înapoi kilometrii unei mașini rulate, astfel încât să pară că este mai nouă decât este defapt. Kilometrii mașinii se pot da înapoi doar din instrumentele de bord și din aproape toate calculatoarele mașinii. Costul unei astfel de proceduri este relativ scăzut pentru că este foarte simplu de făcut și cel care alege să facă acest lucru oricum își recuperează banii în momentul în care găsește un cumpărător care să achiziționeze mașina.

mașini rulate

În momentul în care cumperi mașini rulate și pentru a evita țepele, există o serie de lucruri pe care le poți face. Poți verifica numărul de kilometrii reali ai mașinii prin a face o verificare online a istoricului sau să ai alături de tine un specialist care să te ajute să cumperi de la cineva de încredere. De asemenea, mai poți folosi un tester capabil să citească cel puțin calculatorul motorului ECU, care deși nu poate să îți determine numărul de kilometri reali dar măcar vei putea ști dacă au fost dați înapoi.

Alege să cumperi în siguranță de la firme în care poți avea încredere

Cel mai bine este să cumperi mașini rulate de la dealeri autorizați unde vei putea găsi foarte multe modele de mașini în stare excelentă și în care poți avea încredere. Dacă ai nevoie de un loc de unde să achiziționezi în siguranță atunci alege să cumperi de pe website-ul www.auto-dan.ro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Tablouri – cadouri speciale
Next post Cadouri personalizate Valentine’s Day, mereu o idee originală
hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps