Mașini hidramate – numai avantaje pentru cei ce fac achiziția

Read Time:1 Minute, 34 Second

Chiar dacă în țara noastră ponderea de mașini hidramate este mai mică decât în alte state, șoferii noștri încep ușor, ușor să descopere avantajele unei cutii care te scapă de ambreiaj, și chiar dacă cei care preferă cutia manuală sunt mai numeroși, ar trebui să observăm și avantajele unei cutii automate.

Cutiile hidramate sunt mult mai performante ca cele manuale, schimbă treptele mai repede, și sunt mult mai rezistente.

Cei care privesc cu scepticism acest tip de transmisie este încă mare, și au impresia că cine conduce mașini hidramate sunt leneși sau lipsiți de sportivitate. Fie din invidie sau în necunoștință de cauză, majoritatea nu sunt deschiși la a încerca această metodă.

Aici intervenim noi, cei de la Auto Dan SRL, și încercăm prin diferite metode, teste, demonstrații, să le arătăm celor „blocați” în perioada anterioară, că mașinile automate sunt viitorul, și că au numai avantaje.

Mașini hidramate

Masini hidramate – mai bune decât cele manuale

Cutiile automate sunt la fel de fiabile ca cele manuale, dar mulți șoferi sunt dezinformați, spunând că transmisiile automate se strică mai ușor ca cele manuale, ceea ce este total greșit, iar cel mai bun exemplu sunt statele în care lucrurile stau exact invers ca la noi, majoritatea mașinilor sunt automate, și circulă sute de mii de kilometri fără probleme.

Chiar și la noi în țară sunt masini cu cutie automată care au mulți kilometri la bord, fără să fi avut niciodată probleme. Asta depinde de cum știi să o întreții și să ai grijă de ea.

Te invităm în parcul nostru la Auto Dan SRL, pentru a testa mașini hidramate în cazul în care ești interesat de achiziționare, dar nu esti ferm convins dacă să fie o cutie automată sau una manuală, pentru a vedea cu ochii tăi beneficiile acestor automobile. Specialiștii noștri îți vor răspunde la toate întrebările și te vor consilia pentru a face cea mai bună alegere.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Reduceri ochelari – comandă sigur și ieftin
Next post Cămin București, activități de vară pentru seniori
hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps