Lentile colorate – de câte tipuri pot fi acestea

Read Time:1 Minute, 31 Second

Când vine vorba despre lentile colorate, trebuie să știm lucrurile de bază înainte de achiziționarea acestora. Începând cu modul de folosire și până la ce reacții putem avea de la purtarea peste termenul indicat, toate aceste sfaturi sunt necesare pentru a avea grijă de sănătatea ochilor.

Lentilele de contact pot fi cu dioptrii sau fară, prima variantă având la bază o prescripție pentru anumite boli precum astigmatismul, miopia și hipermetropia, dar totodată și pentru schimbarea culorii ochilor, pe când cea de-a doua variantă nu contribuie la corectarea vederii și este exclusiv pentru modificarea culorii irisului.

Lentile colorate

Cum să îți alegi cele mai bune lentile colorate pentru tine?

Culoarea lentilelor potrivite depinde foarte mult de nuanța pielii tale, dar totodată și de culoare părului. În cazul în care avem culoare ochilor albastră și îți dorești o schimbare poți încerca gri sau verde, dar dacă simți să aduci un aspect mai dramatic, poți opta pentru un maro deschis. Se va vedea perfect!

Persoanele care au ochii închiși la culoare, căprui închis sau poate chiar spre negru, sunt recomandate nuanțele opace. Dacă vrei să nu faci schimbarea atât de radicală, încearcă un maro miere, dar dacă vrei opusul și să ieși foarte bine în evidentă, opreaza pentru culorile vii precum albastru, verde și violet.

Nu mai sta pe gânduri! Avisia.ro îți oferă o gamă variată de culori și lucrăm cu produse de top. Indiferent că îți dorești o pereche de lentile colorate pentru un singur eveniment sau pentru purtarea acestora zilnică, la noi vei găsi toate informațiile și nuanțele pe care tu le cauți. Îți garantăm că suntem o firmă care respectă nevoile și dorințele clienților și tocmai din acest motiv, nu am avut niciodată parte de nemulțumiri. Fiecare client în parte beneficiază inclusiv de reducerile constante de pe site și prețurile sunt pentru toate buzunarele.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Bluze mărimi mari cu animal print, esențiale în garderoba ta
Next post Mașină rulată- de ce să cumpărăm una
hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps