Haine blană – cum să le îngrijeşti corect?

Read Time:1 Minute, 34 Second

Dacă în garderoba ta ai mai multe haine blană atunci ştii cât de important este să le îngrijeşti corect pentru a te putea bucura cât mai mult timp de aspectul lor impecabil. O mare parte din an, acestea sunt depozitate şi începi să le porţi numai atunci când temperaturile de afară scad. Aceste haine blană nu sunt destinate doar pentru ocazii speciale deoarece vei putea crea cu ajutorul lor multe ţinute elegante şi de bun gust. Pentru a putea impresiona şi să îşi păstreze calitatea este esenţial să le întreţii cât mai corect. Dacă vei ţine cont de câteva recomandări de întreţinere vei putea să te bucuri pentru mulţi ani de aspectul minunat al hainei din blană naturală.

Recomandări de întreţinere pentru haine blană

Întodeauna aşează aceste haine blană pe umeraşe late nu pe cele din sârmă şi nu le înghesui deoarece au nevoie de spaţiu pentru a nu fi presate. Evită să depozitezi hainele din blană naturală în saci de plastic pe care să le închizi ermetic. Este recomandat să le păstrezi în ambalajul original. În cazul în care se udă atunci trebuie să o scuturi bine de apă şi să o agăţi pe un umeraş într-o cameră aerisită. Păstrează hainele din blană departe de surse directe de căldură şi nu pulveriza parfum direct pe suprafaţa hainei.

haine blană

În ceea ce priveşte curăţarea, este recomandat să nu cureţi aceste haine blană pe cont propriu acasă, alege un loc specializat pentru acest scop şi evită curăţarea chimică. Dacă sesizezi mici defecte pe suprafaţa hainei este recomandat să apelezi la specialişti care vor putea să redea aspectul.

Cele mai frumoase modele le vei găsi la Iris Boutique

Dacă ai nevoie de haine blană de cea mai bună calitate pe care să le porţi în diferite ocazii alături de ţinute impresionante, atunci vei putea găsi cele mai frumoase modele în magazinul online www.iris-boutique.ro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Fosă septică – etape de construcţie pentru lucrări de calitate
Next post Ulei de măsline – de ce este mai scump cel artizanal?
hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps