Fosa septică ideală locuinței tale

Read Time:1 Minute, 57 Second

Fosa septică ideală pentru locuința ta este acum disponibilă pe site-ul ecowalburg.ro și dacă dorești să nu te stresezi cu montajul acesteia, profesioniști de la Eco Walburg ți-l pot asigura. Dacă nu ai acces la o rețea de canalizare, fosa septică tricamerală este exact ce ai nevoie. Aceasta nu necesită o vidanjare frecventă, perioada aproximată de vidanjare este de doi ani. Acest lucru depinde însă și de numărul de rezidenți.

Fosa septică tricamerală de la Eco Walburg este confecționată dintr-un material denumit „HDPE”, adică HIGH DENSITY POLYETHYLENE ceea ce asigură elasticitatea, dar și duritatea acesteia. Beneficiezi de o garanție de 30 de ani pentru fosa septică tricamerală de pe ecowalburg.ro ceea ce demonstrează fiabilitatea acesteia. Totodată această fosă septică te asigură că nu vei avea problemele rudimentare pe care le ai cu sistemele obișnuite legate de mirosuri neplăcute.

Alt articol de blog : Măsline – de unde cumperi cel mai bun sortiment?

fosa septică

Fosa septică tricamerală de la ecowalburg.ro este soluția perfectă

Fosa septică tricamerală este concepută special pentru tratarea apeloz menajere uzate, acesta fiind un avantaj pentru prevenirea înfundării țevilor și depunerii de particule mari de impurități. Inginerii profesioniști de la Eco Walburg te pot sprijini și in vederea montării fosei septice, aceștia având o vastă experiență în acest domeniu în spate. Nu trebuie decât să le pui la dispoziție 3 metri cubi de pietriș și 3 metri cubi de nisip, iar de restul se ocupă ei. De la excavarea gropii, a șanțului de drenaj și până la montarea și activarea culturilor de bacterii prin bioactivatori se ocupă echipa de profesioniști Eco Walburg.

Fosa septică tricamerală beneficiază de un sistem ingenios de filtrare a apelor menajere prin trei camere, fiecare cu rolul ei. Prima cameră se mai numește și camera depozitării, aici este stocată materia organică descompusă de unde este și vidanjată. A doua cameră, denumită și camera presedimentării, precipită materii anorganice, pre-anaerobe și fementează, dar și ucide agenții patogeni și virușii. Iar a treia camera, cea a sedimentării, continuă precipitarea și fermentarea materiilor organice și le descompune în amoniac, metan etc. Majoritatea agentilor patogeni sunt ucisi in această cameră.

Deci dacă dorești un sistem profesional de stocare a apelor menajere, nu mai sta pe gânduri și accesează ecowalburg.ro

Următorul articol de blog : O viață fără afecțiuni alergice cu Pro-natura.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post O viață fără afecțiuni alergice cu Pro-natura.ro
Next post Buchete de flori unice
gazduire web web hosting gazduire web web hosting web hosting inregistrare domenii gazduire site hosting romania inregistrare domeniu gazduire domenii gazduire site gazduire domenii gazduire web host site magazin online gazduire web magazin online gazduire woocommerce redactare articole articole seo gazduire e-mail advertoriale seo pret advertoriale seo gazduire website gazduire email gazduire mail gazduire e-mail gazduire website agentie web design oferta creare site web oferta creare site web magazin online pret oferta magazin online agentie de web design bratari bratari barbati bratari femei bratari dama bratari placate cu aur bratari ieftine seturi de bratari brățări bărbați brățări brățări femei lantisoare barbati