Fosă septică – etape de construcţie pentru lucrări de calitate

Read Time:1 Minute, 41 Second

Pentru a construi o fosă septică cu câmp de drenaj sau ecologică este necesar să se respecte o serie de etape şi reguli în scopul de a beneficia fără probleme de avantajele pe care le oferă dar şi să protejezi mediul înconjurător.

Este important să se amplaseze fosa septică astfel încât să nu incomodeze şi, mai ales să permită vidanjarea acesteia. O fosă septică este o soluţie ideală atunci când nu există posibilitatea de a te racorda la un sistem de canalizare.

Paşi pentru a instala o fosă septică în gospodăria ta

Primul pas pentru a construi o fosă septică în gospodărie este acela de a alege în mod eficient locul ţinând cont să nu se afle în imediata apropiere a altor locuinţe şi să se permită vidanjarea. Pasul următor este săparea unei gropi cu o dimensiune puţin mai mare decât fosa. Dimensiunile se calculează în funcţie de numărul de persoane pe care urmează să îl deservească fosa. Este important să ţii cont ca terenul să nu fie argilos sau stâncos pentru ca buldoexcavatorul să poată săpa groapa şi în viitor să nu te confrunţi cu probleme.

fosă septică

După aceste etape, urmează conectarea instalaţiei şi realizarea filtrului de dren. În această etapă trebuie să ai în vedere şi conectarea obiectelor sanitare din casă la fosa septică şi să ţii cont ca fiecare etapă să fie îndeplinită.

Ultimul pas este reprezentat de armarea şi cofrarea pereţilor precum şi să se toarne betonul. O dată ce a fost finalizat cofrajul, numai atunci vei putea turna betonul. Zidurile nu trebuie să aibă o grosime mai mare de 12 cm.

Colaborează cu specialişti în domeniu pentru a te asigura de calitatea lucrărilor

În momentul în care vei apela la o echipă de specialişti vei vedea că totul porneşte de la o planificare cât mai atentă şi este îndeplinită fiecare etapă de montaj. Dacă doreşti să achiziţionezi o fosă septică de calitate foarte bună atunci tot ce trebuie să faci este să apelezi la serviciile de pe website-ul www.ecowalburg.ro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Stres – de ce apare
Next post Haine blană – cum să le îngrijeşti corect?
hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps