mar de olivos

Cum să alegi un ulei de măsline extravirgin?

Read Time:1 Minute, 46 Second

Pe piaţa românească există deja de mulţi ani ulei de măsline extravirgin şi se cunosc proprietăţile extraordinare pe care le aduc sănătăţii. În zonele mediteraneene nu este un secret modul de producere şi nici cum se alege cel mai bun ulei. Însă, la noi în ţară încă mai este loc pentru educare în acest sens.

Sunt mulţi producători care comercializează ulei de măsline însă, există doar un număr destul de mic care pune pe piaţă un produs autentic. Dar, cum poţi recunoaşte dacă uleiul de măsline pe care doreşti să îl cumperi este original şi de calitate?

Cum recunoşti un ulei de măsline extravirgin?

În primul rând pentru a şti cum să deosebeşti un ulei de măsline extravirgin original de cel de calitate îndoielnică, trebuie să ştii că producerea acestuia se face mecanizat, prin presare la rece cu un gust superior în comparaţie cu cel obţinut după o a doua presare.  De asemenea, pentru efectuarea acestui proces nu se folosesc ingrediente chimice în compoziţia produsului şi se păstrează în recipiente închise la culoare pentru a nu fi afectată calitatea.

Citește următorul articol : Cum poți alege cele mai bune uși interior?

ulei de măsline extravirgin

Uleiul de măsline extravirgin este cel mai indicat pentru consum şi nu ar trebui să îţi lipsească din dieta zilnică. De asemenea, un ulei de calitate are culoarea galbenă, cu nuanţă verzuie, gust uşor iute şi un miros plăcut specific de măsline.

Atunci când cumperi din magazine ulei de măsline trebuie să fii atent la modul de ambalare deoarece un ulei care este într-un recipient de plastic nu poate să fie considerat natural. De asemenea, preţul trebuie să fie un indicator important deoarece uleiul autentic este întotdeauna mai costisitor decât cel obişnuit.

Alege Mar de Olivos pentru preparate deosebite, cu gust autentic mediteraneean

Mar de Olivos este o afacere de familie care a pus pe piaţa românească un produs excepţional care are atât de multe beneficii pentru sănătate. Alege şi tu să consumi ulei de măsline extravirgin de calitate şi vei vedea cât de mult se vor transforma preparatele tale culinare.

Alt advertorial SEO: De Ce Să Oferi Cadou Brățări Argint Damă?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Cum să alegi un ulei de măsline extravirgin?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

încălţăminte damă Previous post 3 reguli esențiale pentru a cumpăra încălțăminte damă
incaltaminte dama Next post Tipuri de încălțăminte damă cu care vei cuceri vara anului 2021
gazduire web web hosting gazduire web web hosting web hosting inregistrare domenii gazduire site hosting romania inregistrare domeniu gazduire domenii gazduire site gazduire domenii gazduire web host site magazin online gazduire web magazin online gazduire woocommerce redactare articole articole seo gazduire e-mail advertoriale seo pret advertoriale seo gazduire website gazduire email gazduire mail gazduire e-mail gazduire website agentie web design oferta creare site web oferta creare site web magazin online pret oferta magazin online agentie de web design bratari bratari barbati bratari femei bratari dama bratari placate cu aur bratari ieftine seturi de bratari brățări bărbați brățări brățări femei lantisoare barbati