Ce trebuie să ştii despre o asigurare auto Germania?

Read Time:1 Minute, 47 Second

Atunci când locuieşti într-o ţară străină, cea mai bună soluţie de deplasare dintr-un punct în altul este cu maşina personală dar pentru a putea rula pe autostrăzi este nevoie de o asigurare auto Germania. Fără această asigurare nu se poate nici măcar înmatricula maşina. Asigurarea auto acoperă toate daunele provocate persoanelor, obiectelor şi bunurilor în cazul în care se produce un accident.

Tipuri de asigurare auto Germania de care ai nevoie 

Primele de asigurare pot să fie estimate diferit, în funcţie de tipul de asigurare pentru care s-a optat. Costurile depind şi de tipul autovehiculului, vârsta maşinii dar şi câţi ani nu s-a produs nici un accident. Există trei tipuri de asigurări auto pentru care se poate opta: asigurare Casco (Kaskoversicherung), Casco parţial (Teilkasko) şi Casco complet (Vollkasko), fiecare dintre acestea având propriile caracteristici.

Alt articol de blog : Cum poţi economisi la taxa de asigurare auto Germania?

asigurare auto Germania

Aspecte de care să ţii cont când cumperi un astfel de produs

Atunci când cumperi o asigurare auto Germania trebuie să ţii cont de o serie de aspecte precum suma de acoperire a daunelor, aria de acoperire a asigurării, dacă sunt acoperite şi maşinile închiriate, coasigurarea daunelor provocate de mediu. Asigurarea auto este obligatorie pentru toţi posesorii de autovehicule. În cazul producerii de pagube în urma unui accident rutier asupra proprietăţii sau sănătăţii unei persoane asigurarea de răspundere civilă auto va prelua examinarea şi soluţionarea creanţelor. Asigurarea va acoperi nu numai daunele provocate unui vehicul terţ dar şi costurile de tratament pentru persoanele care au fost rănite în accident.

Asigurarea Casco totală sau parţială acoperă daunele provocate propriului automobil. Cea parţială acoperă costurile de reparaţii sau înlocuire a maşinii dacă este distrusă în situaţie de incediu, fulger, explozie, furtună, inundaţie, grindină, stricăciuni provocate de animale sălbatice, daune provocate din furtul pieselor, deteriorarea cablurilor datorate de muşcăturile animalelor sălbatice.

Pe website-ul https://www.asigurareautogermania.de/asigurare-auto-germania vei putea să calculezi un preţ corect pentru asigurarea ta la maşină şi să beneficiezi de cea mai bună asigurare auto Germania.

Următorul articol de blog : Uşi interior înalte – cât de înalte pot să fie?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Uşi interior înalte – cât de înalte pot să fie?
Next post Scule electrice indispensabile pentru un atelier de bricolaj
hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps