Cămin de bătrâni – o hotărâre greu de luat

Read Time:1 Minute, 44 Second

După cum bine se știe, ideea de a-ți trimite bunicii sau părinții într-un cămin de bătrâni este una greu de acceptat, mai ales de cei în vârstă, și atunci trebuie pregătiți, pentru că vorbim de o schimbare majoră, iar noi trebuie să avem multă răbdare și delicatețe în momentul discuției pe această temă, pentru că vârstnicul percepe această decizie ca pe un abandon și o înstrăinare de propria casă plină de amintiri. De aceea, el trebuie să fie făcut să înțeleagă rațional de ce aducerea într-un astfel de centru este cel mai bun lucru. Astfel, pentru a-i diminua temerile, este indicat ca familia să-i vorbească deschis și calm despre cum va trăi acolo, să îi prezinte activitățile, serviciile medicale și de ingrijire foarte bune de care va beneficia. Ideea este că el trebuie să înțeleagă care sunt avantajele aducerii sale la centru.

Faptul că nu va mai sta singur, își va face prieteni noi, va avea parte de asistență medicală tot timpul, va aduce liniște sufletească familiei mereu stresate din cauza nesiguranței ca ei stau singuri în casă.

cămin de bătrâni

La aceste centre există și posibilitatea de îngrijire temporară, pentru o perioadă limitată de timp, cum ar fi pentru cei care au nevoie de recuperare după o boală, sau pentru cei ai căror rude sunt plecate din localitate pentru câteva săptămâni.

Cămin de bătrâni – liniște pentru ei și pentru familie

Cel în vârstă va fi cu siguranță îngrijorat ca după ce se va muta la cămin nu îl veți vizita, de aceea acest aspect este foarte important, vizitele fiind periodice atât din partea rudelor cât și a prietenilor.

Vizitele într-un astfel de centru nu sunt la un program strict. În cazul în care va este imposibil să ajungeți o perioadă mai lungă de timp la cel în vârstă, există varianta apelurilor video, ei, fiind asistați în acest sens de personal. La cererea dumneavoastră expresă, vârstnicii pot fi scoși din cămin, cu bilet de învoire, și însoțiți de un membru din familie.

Seniore, este un astfel de centru și vă așteptăm să ne cunoașteți.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Auto rulate – Cele mai bune oferte la AutoDan
Next post BMW automat în rate – Lux și Performanță la Indemână
hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps