Auto import-cum este piața din România astăzi

Read Time:1 Minute, 32 Second

La modul general, piața auto din România, are evoluții similare cu cele europene, dar odată cu prelungirea crizei, cerea a început să crească pe întreaga piață europeană de auto import. Așadar, dealerii nu au mai putut reface piața la același volum în ciuda cererii clienților.

Dacă te-ai hotărât să-ți cumperi o mașină, trebuie să știi din start că cea mai bună alegere este un dealer auto import. Acesta nu își poate permite să-și murdărească imaginea, motiv pentru care se va asigura că mașinile vândute sunt în cea mai bună stare și au kilometrajul real.

Achiziționând o mașină de la o persoana fizică, nu ai garanția unei verificări tehnice și nici asumarea răspunderii asupra calității.

Ca să poți achiziționa mașina visurilor tale poți apela la soluții de finanțare cum ar fi leasingul, creditul auto sau creditul de nevoi personale.

Cea mai frecventă formă de creditare, în special la persoanele fizice, este creditul auto. În acest caz ei avea nevoie de un consultant de vânzări auto foarte bun și cu experiență. El este cel care te ajută la întocmirea dosarului și care te îndrumă către o variantă mai comodă și mai rentabilă pentru tine.

Auto import

Auto import – dealer

Dacă te decizi să cumperi o mașină, este bine să cauți un dealer autorizat, cu o reputație bună. Pentru aceasta poți apela la căutări pe internet și verificați recenziile date de clienții acelui dealer.

Aici se încadrează și Auto Dan SRL, dealer auto, care comercializează atât mașini noi, cât și auto import, și care oferă servicii de cea mai bună calitate. Angajații sunt oameni de calitate, bine instruiți, pentru a fi clienților de un real folos în deciziile pe care le vor lua. Vă vor ajuta la întocmirea dosarului de credit în cazul în care optați pentru un credit auto.

Cu încredere, vă așteptăm în parcul nostru auto.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ochelari – alege perechea potrivită pentru tine
Next post Reduceri ochelari – comandă sigur și ieftin
hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps