Auto hybrid – cât te costă o încărcărcare?

Read Time:1 Minute, 38 Second

Având în vedere prețurile tot mai mari pentru benzină și motorină, mulți șoferi iau în calcul să cumpere un model auto hybrid. Însă, orice șofer se întreabă dacă nu cumva prețul pentru o încărcare se învârte tot în jurul unui plin făcut la mașină. Pentru a-ți putea face o idee, îți vom explica în rândurile ce urmează ce înseamnă dar și cât te poate costa o încărcare, astfel încât să poți deduce pe cont propriu dacă merită.

Cât costă o încărcare pentru un model auto hybrid?

Raportânud-ne la un cost al benzinei de 8 lei, o încărcare este cu siguranță mult mai ieftină chiar și în condițiile majorării prețului pentru un kilowat, raportându-ne la un cost de 1,5 lei kw/h la stații și de 0,70 lei kw/h la priza de acasă. De exemplu, dacă modelul auto hybrid este echipat cu o baterie de 50 kw/h, o baterie de capacitate medie, costul unei încărcări la o stație dedicată te va costa 75 lei, respectiv 35 lei la o încărcare în regim casnic.

auto hybrid

Distanța dintre două încărcări depinde foarte mult de producător, stilul de condus, trafic și autonomia bateriei. De asemenea, mai intră în calcul și vechimea autovehiculului pe care îl conduci. Dezavantajul ar fi că o încărcare electrică durează mai mult și necesită tot timpul prize sau stații de încărcare, în comparație cu efectuarea unui plin care se face instant la cea mai apropiată benzinărie. Însă, costurile pentru un plin sunt la nivele diferite.

Cauți o mașină pentru tine? O găsești sigur la Auto Dan

Dacă plănuiești să investești într-un model auto hybrid, atunci îți recomandăm să intri și pe website-ul www.auto-dan.ro. Aici vei putea să descoperi numeroase modele de mașini din care să alegi. În plus, vei putea beneficia și de servicii de consiliere pentru accesarea unei finanțări în condiții avantajoase, astfel încât să poți conduce mașina pe care ți-o dorești.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Auto 7 locuri – mașini fiabile second hand la prețuri bune
Next post Cămin Ilfov, o soluție bună pentru bolnavii de Alzheimer?
hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps