Alegerea rochiilor de seară lungi pentru un look memorabil

Read Time:1 Minute, 33 Second

Atunci când participi la un eveniment de seară și există un dress code pe care trebuie să îl respecți, există câteva criterii după care trebuie să îți ghidezi alegerea rochiei. În cele ce urmează îți prezentăm un scurt ghid de alegere a unei rochii de seară lungi, care să îți asigure o apariție memorabilă.

Rochii de seară lungi pentru petreceri pe terasă

Dacă evenimentul este găzduit pe o terasă, atunci ar fi indicat să alegi rochii de seară în culori închide, monocrome, cu maxim un element decorativ. Spre exemplu, poți opta pentru rochii de seară  cu paiete sau cu mici ștraruri decorative, însă fără alte elemente de decor.

Rochii de seară lungi în funcție de vestimentația partenerului

Un aspect pe care ar trebui să îl iei în calcul este și vestimentația partenerului tău. Firește, nu va trebui să arătați identic, însă poți opta pentru rochii de seară care să se asorteze discret chiar și cu vestimentația partenerului. Astfel, dacă papionul sau cravata au nuanțe distinctive, ar trebui ca rochia să fie aleasă într-o cromatică similară. În lipsa papionului sau a cravatei, cămașa rămâne elementul orientativ.

Rochii de seară versus accesorii

Atunci când porți rochii de seară acestea în sine sunt apariții cu adevărat deosebite, așa că va trebui să alegi bijuterii și accesorii care să complimenteze ținuta și să nu atragă atenția de la ea. În general pentru rochii de seară sunt potrivite bijuteriile cât mai simple și delicate, care conduc către ideea de feminitate și nu spre cea de opulență.

Alegerea unei rochii de seară lungi nu ar trebui să fie o problemă, pentru că în prezent există nenumărate tipuri de modele din care poți alege. Ia în calcul culorile, textura și materialele, dar și forma corpului tău și alege rochii de seară  care să ți se potrivească și în care să te simți cât mai bine. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Alegerea rochiilor de seară lungi pentru un look memorabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Bijuterii argint, o formă inedită de exprimare a stilului personal
Licheni stabilizați Next post Licheni stabilizați – Află care sunt principalele trei beneficii
hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps